Záhadné zmizení ženy milé,
bylo překvapení všech lidí v okolí.
Hledali ji bytosti hodné i zlé,
prohledali i okolní pole z obilí.
Už to chtěli vzdát,
v tu chvíli uviděli ženu hledanou.
První člověk co ji uviděl zařval: "Stát!"
Manžel se díval na jeho ženu nešťastnou.
u vázaného verše by bylo dobré, aby ti seděl rytmus. Báseň potom pěkně plyne.
takhle je kostrbatá, ale pokud bude mít rytmus, bude pěkně znít...
RM.
31.08.2013 06:38:36 | Robin Marnolli