Úzkost
Anotace: když se v noci konec přiblíží
brání srdci bít
ostny zraňujícími
tichým krokem
tikajících hodin
nedovolí nadechnout
prázdno bezútěšné
černé temnoty
nekonečného vesmíru
pálí mrazem
dotek necitelný
bílé pustiny
sněžných bezcestí
nevede nikam
slepá beznaděj
bezcílně bloudí
sem a tam
sevře mne úzkost
smrtelným stiskem
a zbaví
života
Přečteno 410x
Tipy 3
Poslední tipující: Zrska, ještěrečka
Komentáře (0)