Život to byl krásný,
lidé byli hodní.
V tu ránu se vše změnilo,
když se z revolveru střelilo.
Mladý hoch prodavače zastřelil
a tím se hříchu dopustil.
Z místa činu utekl,
běžel se pomodlit, tam si na kolena klekl.
Modlil se, nemohl to vydržet,
na místě se zastřelil a tam zůstal ležet.