někdy mizí ta D. je to asi složité..vyřídím ji pozdrav od tebe až se vrátí z vesmíru na zem ..jinak celkem výstižné..oni jsou oba střelci milující svobodu bez hranic a to je v této zemi celkem problém ona je problém :-D Ijukěd!
03.09.2013 10:42:54 | xoxoxo