Anotace: nevim co sem psat... je to smutná básnička.. snad se alespoň někomu bude líbit...
jo přesně tak...takhle básnička je o tom, jak se cítíš proto se mi líbí víc než jiný, který lidi napíšou který nezažili...opravdu pěkná, proč? je od srdíčka jen tak dál..a neboj všechno se zlepší. a na otázku proč najdeš odpoved..
05.06.2007 19:21:00 | Mispul
Tohle je presne ta basnicka, ktere lidi pisi, kdyz se tak opravdu citi... Smutne...
08.02.2007 16:34:00 | Baladona