Anotace: ...
Na větvi seděl smutný pták,
nevěděl kam hlavu dát.
Kdo mu pomůže?
Kdo to ví?
Kdo na otázku odpoví?
Nikdo mu nepomůže,
musí to zvládnout sám,
on nemůže být milován.
Každý může být milován...
09.09.2013 11:01:24 | Miro Sparkus
To je pravda :)
16.09.2013 21:18:14 | Just_me
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?