Teplo lásky nevrátí se
Moje srdce pláče zimou
nehřeje ho láska
po tváři mi slzy plynou
není u mě moje kráska
Odešla a nevrátí se
zima ve mě usadí se
ovládne mé srdce
chladný budu prudce
Bezduchý a plný chladu
bez lásky a víry
městem jen tak pochoduju
hledám skryté síly
Hledal jsem je kde se dalo
ony jsou však pryč
a tak chladem ovládnutý
čekám na odpis...
Asi to už brzy skončí
déle už to nevydržím
můj život se nyní loučí
a v tomhle světě končí
Přečteno 468x
Tipy 3
Poslední tipující: Anjesis, Rozdrcená duše.
Komentáře (4)
Komentujících (4)