Bistro
Sedím nahrbený v zapadlém bistru,
mou myslí bloudí obrazy holandských mistrů
či jiné goyovy přízraky.
V reálu spatřuji bakelit
tedy pult z něj vyrobený...
Ach vy ženy...
Chtěl bych tě mít...
Blonden...
Chtěl bych tě uchopit
jímat rozechvěle,alespoň obden.
Jenomže tebe uchvátila
podobenka z pláten kin,
na níž není nikdo menší nežli Roden
a přestože ještě není Valentýn,
tvé dlaně zamířily v něžný klín...
Ani dnešní noci (Barbie)... nejsem Tě hoden!
Přečteno 470x
Tipy 7
Poslední tipující: knihomolka, MARKO, Amonasr, Kaitlynn, Větroplach, Robin Marnolli
Komentáře (4)
Komentujících (2)