Anotace: ještě chvíli zůstat dítětem, ještě chvíli věřit v anděly
Jak dlouho chceš ještě tančit?
utíkej, dívko, nebe se zebe
zpívej, k medvídku se tiskni
já už tu nejsem, jen anděl tě vede
Zpíváš, v kalužích tančíš
z oceli růže a z papíru lodě
sladké pravdy spletené ze lží
já už tu nejsem, jen anděl v tobě
Jak dlouho chceš ještě mávat
na vlaky zpod náspu trati?
toč se se sukní proti větru
než se ti anděl jako já ztratí
Zpíváš, v kalužích tančíš
ze svátků klišé, z motýlů můry
sladké sliby pepřené solí
andělé žijí, když máš pro ně vůli
Jak dlouho chceš ještě létat?
mašle se snáší na tvé copy
vzducholoď hnaná na křídlech snů
Nevyměň anděla za barel ropy
Zpíváš a tančíš a z punčoch ponožky
v kalužích vídám tvé s úsměvem tváře
andělé přežili, jen ztratili křídla
a nad hlavou zmítá se polární záře