Proč
jste tak
prázdný?
proč jste
kurva
tak marný?
od ničeho
k ničemu
od starého
k starému...
ze zvyku,
za strachu?
hýčkat si prázdnotu ...
život protéká
mezi prsty
jako krev
z mých ran ...
lepší paseka
než mříže
ze všech stran ...
Lepší tisíckrát zraněná
než promrhat život
jako panenka z porcelánu
všemi viděná
všemi milovaná?
ale uvnitř dutá ...
nehnutá
v bezpečí ...
ale kdo jí dosvědčí
že někdy kurva žila?
tak kdo?
...
matrika
16.09.2013 22:08:52 | Lagedama
To ze se nekdo narodi a umre nevypovida nic o tom jestli mezi tim aspon chvili zil ...
17.09.2013 15:02:41 | Melfëa
holý šit a svatá pravda
17.09.2013 17:10:21 | Lagedama