Bouře

Bouře

Anotace: ...musela jsem se vypsat, už toho je na mě opravdu moc a jediné co mi trošku pomůže je něco napsat...

Není všechno, jak to bylo,

něco se tu změnilo.

Čas sice plyne,

avšak rány nezakryje.

 

Doufám stále ve zlepšení

můj stav není strašení.

Všechno sype se mi.

Ach, tak řvi,

křič a naříkej.

Jen srdce si netrhej.

 

Ani nevíš, co mám v hlavě.

Nosím to už všude v sobě

hlava se mi z toho točí,

třeští, řinčí.

 

Nevím jak to vyřešit

musím to přežít.

Tuhle problém, támhle další

stále mě to v noci straší.

 

Co si počít a co dřív?

Ztrácím ve své hlavě vliv.

Co mám sakra vyřešit?

Jak mám lidi potěšit?

 

Je toho moc, fakt nezvládám,

nevím už, co počít si mám.

V noci nespím, přemýšlím

stále něco vymýšlím.

 

Fakt ani netuší co se děje

a pořád do mě s něčím „reje“.

Nevím, jak to vydržím,

Odpusťte mi, odcházím.

Autor Therentia, 21.09.2013
Přečteno 405x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí