Kapky vody
se v prachu
ztrácí.
Tekli pro Tebe
mou duší.
Zrádci!
... oči
stále
porušují dohodu
že nebudou plakat
když je nechám dívat se
na tvé fotky.
No možná zradila duše
dělá si co chce
potvora.
Před mozkem
v ní není žádná
pokora...
rok za rokem
neposlouchá,
že už nám Tě z Valhally nevrátí ...
Máločo ma dokáže dojať ale ty si to dokázala.
Klobúk dolu!
27.09.2013 19:12:05 | WhiteRayne
děkuji za hezký komentář, prostě jen snažím z některých věcí vypsat, když nic jiného s nimi dělat nedokáži ...
27.09.2013 23:40:27 | Melfëa