Nekonec nekonečna
Anotace: Jednosměrnost času je veřejným nepřítelem číslo jedna.
Přesýpaci hodiny
odtikávají čas
až po okraj hladiny,
jsou zpity pod obraz
Obraz budoucnosti,
dní všedních spoušť,
dělí od radosti
nekonečná poušť
Poušť tibetské rozlohy
brzdí života cíle
Větru časté proslovy
krátí dlouhé chvíle
Chvíle nikdy nekončící
odbíjí tlukot srdce,
probouzí city tiše spící,
o pomoc prosí ruce
Ruce osudu točí
zemi v písečné nebe
Slzy utápí oči,
naděje ztrácí sama sebe
Přečteno 434x
Tipy 4
Poslední tipující: zdenka, Amonasr, Robin Marnolli, Kaitlynn
Komentáře (1)
Komentujících (1)