Utéct chceš...

Utéct chceš...

Anotace: .....

Utéct chceš,ledem jít bosky,
ze sdrce Tvého zbyly jen trosky.
Utéct chceš,bězet ohněm,
rozpustit emocí sněm.
Utéct chceš,zimou jíti nahá,
lidské šťestí je pro Tebe věc již drahá.
Utéct chceš,řítit se pouští,
slzy odehnat,když se spouští.
Utéct chceš,změnit se v prach,
už nikdy nechceš míti strach...
Autor Haydée, 22.01.2007
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

neutečeš ..nikdy..možná na chvíli ale není dobré si zvyknout utéct..problém tě dohoní víš..krásná básenka..

26.01.2007 23:48:00 | Nút

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí