to se mi to povedlo co? tak to tam máš dvakrát ..třeba ti to slané štěstí neuteče..
26.01.2007 23:46:00 | Nút
bééééééé nečekej až jednou...snad jednou..musí dřív aby slaná voda byly slzičky štěstí a ne smutku.. ty trdlinko ty jsou moc hřejivé...přeji ti je.. :-)
26.01.2007 23:44:00 | Nút
bééééééé nečekej až jednou...snad jednou..musí dřív aby slaná voda byly slzičky štěstí a ne smutku.. ty trdlinko ty jsou moc hřejivé...přeji ti je.. :-)
26.01.2007 23:44:00 | Nút