V sklenkách dopitých
Pár miligramů soli
skupenství kapalin
samotu nepřebolí
ve sklenkách drahých vín.
S temnejma zorničkama
vězněná pod víčky
dolejvám sobě sama
prázdný dvě skleničky...
Přečteno 319x
Tipy 1
Poslední tipující: Robin Marnolli
Komentáře (2)
Komentujících (2)