Kde jsou ty časy,
kdy propsali jsme dny a noci?
Nemáš na mě ani chvilku,
dej mi alespoň půl hodinku.
Ani nevíš jaká je to rána
jsem šíleně zklamaná, nešťastná.
Po nocích brečím a objímám polštář,
do ruky beru si snář.
Potichu obracím listy
a nevnímám své pocity.
Jaké vedlo rozhodnutí k tomuhle kroku?
Víš Ty vůbec, že je to jako trn v oku?
Bolí to, jako kudla do zad vražená,
tak šíleně ostrá a nečekaná.
Sakra už toho mám dost,
bolí to šíleně, fakt moc.
Připadám si jako holčička,
která za oknem čeká na první sníh.
Připadám si jako holčička,
která tajně doufá v pohled do očí ježískových.
Mám spousta času,
který bych Ti chtěla dát.
Ovšem nenasloucháš mému hlasu,
kladu si tedy otázku: "Chceš mě ještě znát?".