Z borových hoblin
slepil jsem růži
co voněla smolou
tu chtěl jsem ti odevzdat
pod listovím Platanu
když noc se smutkem oblékla
/známou to pravdou
-květiny vadnou
a voda jen krásu prodlouží o pár chvil/
tak rád jsem snil
a do veršů vepsány
srdce toulky
hřeby lásky i zrady
květiny pevných přátelství
- i ty jsem uviděl v sadech
které mým nitrem
stále místy zavoní
trocha melancholie
- slzy rosou zazvoní
v táhlých tónech vzpomínek
v dlani prstýnek
co už ti nenavléknu...
Krásně melancholicky smutníš, je to prostoupené takovou příjemně neokázalou něhou :-) Prstýnek ale nezahazuj, bude se Ti hodit pro tu pravou... ;-)
05.10.2013 23:25:15 | Amonasr