KDYŽ NEMÁŠ NIKOHO
Anotace: ////////////////////////////////////////////////////////////////////////////
Pouť slunce....stop času
zachytávání paprsků..tváří
zežloutlé fotky...vzpomínky
před prahem položené
přátelé mizející
po letech probuzen
ohněm i nenávistí
která vše vrátí
mystifikace vlastní osobou
líbí se místo i
prodejná kurva
vše co přichází
Braniborská brána
vítá svého vůdce
nadšené davy
manipulace i závist
zaplaceno ztrátou
vlastních věcí
zkroucená pravda ležící
dokopána v nejtemnějším koutě.
Přečteno 626x
Tipy 6
Poslední tipující: mkinka, sluníčko sedmitečné, kamínek, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (1)
Komentujících (1)