Anotace: .
na mračící se řidiče autobusů
na smějící se nadržené šestnácky
na bezzubé starce
na holčičku na tříkolce
na cesty, co nikam nevedou
na lásky, které končí dřív než začnou
na krev, jenž je příliš sladká
na hořkost, která na mě ze zrcadla civí
na všechny, co ví kam jdou
na každého, kdo se ptá: Jak se máš?
na sebe, když nedokážu lhát
na slzy, třpytící se na slunci
na prázdné skleničky od vína
na divotvorné kouzlo, jehož moc pominula
na tvá rtěnkou rozmazaná ústa
na tvůj hlas, na tvé ruce, na tvé znaménko krásy
na smrt, která bere vše... jen pachuť strachu nám ponechá
a na ten strach, kterým to všechno začíná i končí.
...aneb variace na téma Tisíc věcí, co mě serou. Přijdou lepší dny, na které se vyplatí počkat.
07.10.2013 14:09:20 | Matty09