Smutní hrdinové…
Maminko, tatínku kam nás to vedou
Do vlaků, za ploty
Sestřička, bratříček kam, kam pak to jedou
Řekni mu tatínku
Že dám mu z prasátka, všechny své zlotý
Jen ať nás nechají
Maminko, tatínku proč sněží v létě
To obloha snad slzy roní
Že sestřička, bratříček není, není už na tomto světě
Řekni jí tatínku, té paní v černém
Že všechno co mám, vzali mi
Oni
Maminko, tatínku kam ruku v ruce jdete
Sám budu mít strach
Jsem malý
Nevím, jak chodí to na tomto světě
Když z rodiny zbyl mi
Jen prach
Maminko, tatínku posílám po větru
Květinu, modlitbu
Za milión spálených dušiček
Co chybí tu světu
Nezapomeňte nikdy
Na hroby malých smutných hrdinů…..
Přečteno 456x
Tipy 4
Poslední tipující: Druhá jizva v duši, Kaitlynn, Romana Šamanka Ladyloba
Komentáře (3)
Komentujících (3)