Anotace: .
Pojď! Není čas!
Smát se a plakat můžem pak...
Rychle!
Než kamenná zeď rozdělí nás
navždy...
Váháš?
Ach ne, jsme ztraceni!
Nevěříš na anděly...Už to vím.
Mlč, prosím tě! Mlč!!
Slova, slova, slova.... Ticho,
a pak hluché nic.
Sbohem!
Mrazivý vítr fouká, leč jediný list se nepohne...