Past
PAST
Dotek chladu – mrazivých rukou,
hladí tě temnota tvých vlastních mukou.
Na rtech cítíš polibek hořký,
beznaděj vkrádá se do morku kostí.
Ukrýt se nelze před objetím strachu,
i poslední sen rozptýlil se v prachu.
Usínání ve dvou – smutek uléhá vedle tebe,
teskné oči ptají se - proč na místo pekla nepříjde nebe?
Jak vymanit se z okovů nicoty?
Když duše potápí se v moři samoty.
Klec ze smutečních mříží,
být vězněm toho co tě tíží.
Pastí stává se postel – živým hrobem,
kéž by šlo nalézt klíč ke svobodě – žalu dáti sbohem.
Přečteno 399x
Tipy 1
Poslední tipující: Monversol
Komentáře (0)