V příslibu
Tvůj úsměv
vyhořelý půlměsíc
na odvrácené straně tváře
Tvůj hlas
zdrsnělá hudba
pro lhostejné posluchače
Tvá mysl
unavená tulačka
znásilněná lidskou hloupostí
Ty
organismus plný bolesti
z jiné galaxie
Nikdy s tebou nebudu létat
ale vždy při tobě budu stát ...
Přečteno 598x
Tipy 3
Poslední tipující: Matty09, janewe
Komentáře (1)
Komentujících (1)