Jsi zvíře
Zalezlý v díře
Bezesných nocí
Plných snů
O dracích
A princeznách
Který nikdy nikdo
Nezachrání
Těch prokletých dnů
Kdy tě večer budí
Hromobití
Kvílících nebes
Milionů bílých koní
Kteří slzy roní
Snad nad tebou
Snad ne
Lilie
Co zvadne
Pod tvýma rukama
A taky
Ji nikdy nikdo
Nezachrání