krásně mi to prosvištělo mezi zoubky, jen škoda smutného obsahu, který je zbytečný, však každý občas má na srdcí splín, jen doufat, že krátkodobý!:)
06.11.2013 00:43:43 | Kirsten
možná jen nepoznal se cele,
a mnoho věcí dnes ho dusí,
v jakém snad uvězněn je těle,
a bolest zakoušet že musí...
jinde malé děti si hrají,
na minovém poli,
po jedné končetině mají,
nemohou si zvolit...
motorkáři užívají svobody,
a mnohdy ani nezestárnou,
velká rychlost vyprosí si nehody,
zbytečně na život si sáhnou...
Tak málokterý život na zemi,
je podle našich představ šťastný,
však mnohé maličkosti - zdá se mi,
přispějí k tomu, že je krásný.
Hezký večer přeji, a omlouvám se za svůj jazyk, jež rozvázalo víno :-)
RM.
18.10.2013 21:17:25 | Robin Marnolli
Ani nevíš, kolik pro mne nyní pro mne znamenají slova tvá, ideje...
Děkuji Robine...
Krásnou noc přeji.
Marty
18.10.2013 21:19:13 | kudlankaW