Taky všechno řeším běháním, je to moc fajn na pročištění hlavy i nabrání nové energie. A nejhezčí je to v noci nebo brzo nad ránem, to je takový pěkný vzduch :)
A přeju ať špatná nálada rychle přejde :)
19.10.2013 23:45:11 | iluzionistka
Jj, je to príma a úplně nejlepší je běžet v noci v lese a knockoutovat se o strom:-D
21.10.2013 19:43:24 | Piví
Šikulka :D To se mi ještě nepovedlo a to běhám každé ráno potmě :)
21.10.2013 22:25:45 | iluzionistka