Jak v snách
Po létech okouzlen...
Vůkol pohozené tlející kmeny
k zimnímu spánku uloženy,
sinalé větve z trávy
bezmocně vzpínají své paže,
všudypřítomné je listí...
Zoufalý muž, jak zákon káže,
vyznává lásku krabici od vína,
dosud se mi toto místo jevilo
jako citům nepřející končina,
leč poutají dívek pestré svrchníky,
plností kypící ženské hrudníky,
kdybych tak mohl do klína...
Dnes život nabývá zase ceny
děkuji Vám - dech beroucí ženy...
Přečteno 412x
Tipy 11
Poslední tipující: Kirsten, střelkyně1, Majdalénka, Joe Vai, Avola, Amonasr, Matty09
Komentáře (9)
Komentujících (4)