Anotace: Na tomhle útržku to zůstalo jaksi nedopovězené. Bylo mi líto to sem nedat, tak jsem tomu zkusil domyslet tehdejší konec. Dnes už ale vím, že to vlastně neskončilo dosud…
Sbírka: Retro ze šuplíku II.
PÁR
Pár kroků do schodů
pár po pěšině
pár slzí
pár slov
pár vzpomínek
jež zbrázdily pár duší
Pár hrstí hlíny
pár vrypů do mramoru
* * *
A to má být všechno…?!
Praha, 1983 (?) / 23.10.2013
Ten konec teprve tomu dává šťávu. Dobrý. Fakt.
24.10.2013 14:20:11 | VEDz RVAHEs
Děkuju, jsem rád, že to s tím dopsaným koncem vnímáme stejně :-) Je to vlastně takové retro - neretro, zda bych to tenkrát dopsal podobně, bůh suď. Ale asi už i tenkrát to mělo směřovat k podobnému vyznění...
24.10.2013 14:44:04 | Amonasr