Anotace: Básnička pro jednu nádhernou duši, co v ní život dávno vydechnul naposled :-(
Slunce tam svítí do stromů,
a je tam plno kvítí,
tam za světelnými kroky hromů
a za mlhou věčného žití.
Tam do dálek ses rozplynula
a vítr Tě svál ze skal.
Ta bolest po Tobě už 8.rok minula,
ale nebyla ještě minuta,
kdy bys mi nechyběla...