Anotace: Už je to půl roku:(
Spolu ruku v ruce
neseme se světem
lehneme si na louce
hvězdičko jsi mým světlem
Krásná kukadla na mě se dívají
hladím tvou tvář
Tvé rty mě líbají
nad hlavou máš svatozář
V objetí tě pevně držím
a tvůj krásný smích okolo zní
říkám ti že srdce své ti svěřím
člověk si přijde jako když sní
Jsi mé štěstí má láska
a já blázen co tě miluje
jsi ta nejhezčí kráska
společná budoucnost se maluje
Pak přišla bolest a žal
Odešla jsi tak nečekaně
já v očích mám kal
mám tu jen prázdné dlaně
Proč mi tě nahoru zavolali?
S tebou odešlo i mé srdce
snad mě za tebou brzo povolají
To není možné přece
Chybíš mi tu strašně moc
necítím tvou vůni,
neslyším tvůj smích
já probouzím se každou noc
se slzou v oku
na tebe myslím den co den
přidám do kroku
musím se z toho dostat ven
Jsi mi vším Hvězdičko:*