Na Ostrově
Anotace: Samota, bláznoství ...
Léta sedím pod stínem seschlých větví.
Šeptají si se mnou. Má smyšlená společnost.
Léta šeptám do lahví vzkaz.
Pustý ostrov.
Nalévám plnou číši slov.
Myšlenkám dávám hlas.
Samotě pronáším přípitek. Mlčím.
Křičím.
Mlčím.
Nevidím konce.
Zvedám zrak k větvím. S lahvemi v náručí, už léta, každý večer... šeptám.
Dobrou noc.
Přečteno 404x
Tipy 3
Poslední tipující: Robin Marnolli, maliska
Komentáře (1)
Komentujících (1)