už dávno
už dávno sa mi zahojili rany na tvári
ktoré zanechala tvoja brada
po sladkých bozkoch
a nevytvorili sa nové
už je to dávno
čo každé nedeľné ráno
nosil si mi raňajky do postele
a nevyšli sme z nej
kým zvony neodbili obed
koľkokrát slnko vyšlo
a ja som si to nevšimla
neviem to spočítať
náš kvet nám zázračne kvitne
už ma to neteší
hovorieval si
keď sa nemám s kým podeliť o svoju radosť
je úplne zbytočná
teraz to chápem
Přečteno 511x
Tipy 27
Poslední tipující: Paulín, Kapka, fijalka, kamínek, Gabrielle, kudlankaW, Sýkorka07, Jozef Bojanovský, Aaliyan, čarodějka07, ...
Komentáře (6)
Komentujících (5)