těším se na smrt
protože z pekla
se ti budu moct koukat pod sukni
bude to pohoda
pižmově změklá
s příchutí padni, komu padni
a nebo kam.
Hlína voní podle situace
pokud čucháš z pod ní
užíváš zajíčkovou detonaci
ve víru studených pocitů
jen proto, že chceš
už se neprodám
citům jejichž směs
jsem nechtěl a nehledám
a co kdybys tady upustil od dělení na strofy? hlavně mezi druhou a třetí
23.01.2015 11:58:21 | maryshka
Začíná to jakoby humorně, končí rezignovaně, nebo rozhodně.
Pro mne celkem nesourodé, ale někdy jsem pro jiné na tom sám podobně:-)
ale líbí se mi poslední strofa:-)
RM.
02.11.2013 23:49:42 | Robin Marnolli