MATKA
Proč? Ptám se...
Je to už pět let,
jako by se stalo včera.
Proč? Ptám se...
Na krk laso uvázala,
domů se už nevrátila.
Proč? Ptám se...
Stále v hlavě přemítám,
vinu svou však odmítám.
Proč? Ptám se...
Jsi mě bez odpovědi nechala?
Nebo jsi ji někam schovala?
Proč? Ptám se...
Odpovědi se však nedočkám,
píseň "Most" od Bena poslouchám.
Přečteno 398x
Tipy 1
Poslední tipující: Jozef Bojanovský
Komentáře (0)