Oceán se vylívá z břehů,
protéká kolem tvých úst,
a v hrdle nedýchatelno
a v srdci tisíc mečů.
Proč bolest mi připravil,
a o dech okradl,
a ránu solí zalepil,
křičím smutkem a žalem.
Svíčky nezbyl knot,
a horký vosk pálí dlani,
svět se zas zatočil,
když vzpomněla jsem si na ně....
celkem fajn...až ty budeš mít veselou, tak snad bouchnu šampus:-)
05.11.2013 04:28:33 | Robin Marnolli