Zavři oči, neboj se nic,
však brzy shledáme se zase
tak mladí, tak krásní,
možná zítra, možná v jiném čase.
Neplač pro mne, ani slzu neuroň.
Tichý mír oba brzy nalezneme v boji,
Vždyť osudu nelze dát se na odpor,
ale hrdina vždy padá na bitevním poli.
Uložíš mě mezi stovky bílých růží,
pak ve spánku proměním se v prach,
a až vítr znovu jednou zase zavíří,
mého hlasu zvon odnese pryč strach.
za obsah dám bod, rytmus mi ale kolísá (a nestálo by to mnoho sil, myslím)
06.11.2013 21:39:11 | Robin Marnolli