Deziluze
Anotace: Míra zklamání je úměrná míře očekávání
Prázdnota, v mrazivém tichu
Nahota, v bolesti a strachu
Svět, který jsem znala, zmizel
Čekala jsem nový začátek
Jen trochu jiný směr
Snad jsem se jen mýlila
Ve všem a ve všech
V lásce i ve snech
V tobě i v sobě
V celé téhle době
Která se tak zkazila...
Přečteno 345x
Tipy 2
Poslední tipující: fijalka
Komentáře (0)