tak já tvé básňule baštím,ty to víš Martínku,jen těm snám jsem se malinko pobavila,ale to už je detail:-)))
12.11.2013 15:08:00 | střelkyně1
Ten třetí řádek vnímám jako překlep (?)
Ale jinak zajímavá kompozice a správné směrování...
12.11.2013 12:13:41 | Inna M.
Ahoj.
Nejedná se o překlep, jde o poeticky či možná zastaralý tvar snům...
Děkuji za pomoc při správném směřování, budu podporu potřebovat, aybch se nalezl :)
Pa.
Marty Kudlák
12.11.2013 12:26:46 | kudlankaW