Anotace: Jak jsem již psal včera, tak zde je druhá báseň se stejným názvem.
Valkýry jedoucí na koních,
končí život můj.
Valkýra toť doprovod můj,
Odin už čeká ve městě hrdinů.
S valkýrou odlétám vstříc svým přátelům,
na křídlech vran do Valhalských bran.
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?