Smyčka na duši
Anotace: O smutném hemžení těch, co kolem prochází.
Jen skrze mne vstoupíš
do bran
které nikdo nikdy neviděl
z těch
co kolem nás chodí po světě.
Pozoruj ty
kteří horu ortelů
podhrabou prsty zkřivenými
a na zádech shrbených
nesou pytle hříchů
aby v koutku zasypali
své vlastní Já.
Kdo zkříží jim cestu
splyne v davu bezduchém
a již nikdy nevyjde
vzpřímený
na horu ortelů
neboť navždy pohlcen bude
stínem vlastních slz.
Komentáře (3)
Komentujících (3)