Nezbývá mi
Nepřeji si nic víc
než abych tě mohla ještě jednou vidět
Snídat s Tebou
obyčejný rohlíky s medem
Pořád mám ten pocit
že jsem ti nestihla říct všechno
Nosím si v sobě vzpomínky
na tebe
Naposledy bych chtěla slyšet
Jak se mě snažíš rozesmát
Zase mi chybíš
ale o tom bych mluvit nechtěla
Nezbývá mi víc
než tě nechat odpočívat v pokoji
Přečteno 582x
Tipy 29
Poslední tipující: Akrij8, Nola77, kamínek, Danger, Gabriel - Sinóda, Gabrielle, ještěrečka, Madanik, zdenka, Rezkaaa, ...
Komentáře (9)
Komentujících (8)