Srdce v dálce
dnes zas mám.
Však vím,
že to tvé
už nikdy
nepoznám.
Dal jsi ho jiné
a na mě zapomněl...
Já stále truchlím,
ale čert to vem.
----------------------------
21.10.2013
Čas na mé straně už je...
však Ďábel své drápky natahuje.
Krása. A na rozdíl od enigmana, nepochybuju o tom, že se zvládneš otřepat. Už pro ten střípek naděje v posledním verši :
"Já stále truchlím,
ale čert to vem."
Pro sebe v duchu si tam přidej vykřičník a zjistíš, že jsi bojovník. :O)
27.11.2013 14:49:56 | Tichá meluzína