Anotace: divadelní...?
Za scénou příběhu je dívka,už dlouhé roky tam stává,nemá ráda jeviště,jimž jsou debaty s druhými…ty odkládá,slibuje, příště, příště…každé příště ale váhá,a nakonec v zákulisí,zůstane,je raději sama, ví, že tak nikohonezklame…
tak ale zklame nejspíš sebe...
04.12.2013 07:21:22 | enigman
I jen pro fakturaci a sklady, program pro autoservis, hotelový systém
Nejprodávanější fotopasti na jednom místě
Více než jedna třetina Čechů podvádí. Je váš protějšek mezi nimi?