Proti proudu pozdrav posílám...
úsměv a zašeptání...
dlouho jsem tě tady neviděla...
:o)
22.08.2007 21:00:00 | Cecilka
Moudro najdes vsude ... u sromu .... i u lidi ...
.... ale musis hledat a hodne se divat ... jinak neporozumis ..
a poznani se rozplyne ve zmeti barevnych obrazku ... beze smyslu ..
24.01.2007 00:45:00 | HarryHH