Smutné výročí
Anotace: Trocha smutku snad nezaškodí, jen když to není doopravdy ...
.
Mezi prsty protekl mi život celý
do ringu jsem ručník v tísni dal
kde jsou moje lásky krásně nedospělý
kde jsou, proč jsem je víc nehlídal
R:
Zas mám to smutné výročí
zas mám před sebou smolný den
/:zas se mi dere vláha do očí
zas mám dnes splín nejeden :/
Ruce prázdné, v kapce dírou průvan fičí
přemítám, kudy a kam jsem tenkrát šel
dnes nehladí mě, nepomůže ruka ničí
dnes není nikdo, kdo s pomocí by přikráčel
R:
Zas mám to smutné výročí …
Nikdo neporadí, nikde naděje a spása
sny a touhy vítr do nenávratna svál
kde je tvoje až neskutečná krása
proč jak dřív už netěší mne ostrý cval
R:
Zas mám to smutné výročí …
Tak tu mezi prsty cedím celý život svůj
jen lesklé střípky se v kalné vodě třpytí
nikdo neřekne mi: počkej, chvíli stůj
vím, že není vlastně zbytí ...
vím, že jednou skončí život můj ...
.
Přečteno 502x
Tipy 9
Poslední tipující: Frr, divoska_jaja, Romana Šamanka Ladyloba, Kapka, Jana B., Noc17
Komentáře (3)
Komentujících (3)