The poem (Báseň)
Anotace: psáno cizím jazykem......Proč? Nevím.
I am a girl,
who is very bad.
I am a girl,
who makes everyone sad.
After the beat,
the blood, was it?
I am hurt.
I feel lost.
I am left,
in gripe of death.
and
Nobody hears my screaming.
I am so tired of being.
překlad:
Jsem dívka,
která je špatná.
Jsem dívka,
která každého zklame.
Po řezu,
(teče) krev nebo ne?
Jsem zraněná.
Cítím se sama.
jsem zavřená,
ve spárách smrti.
a
Nikdo neslyší mě kříčet.
Jsem unvená, tím být.
Komentáře (0)