Jste pro mě bludištěm,
snažím se nalézt aspoň směr,
ten, jež ukáže mi naděje cestu,
štěstí her...
Návod na nalezení ale stále nemám,
už několik dní marně bez ustání -
- v duchu jej hledám.
Možná že už ho mám,
jen bojím se za ním jít,
někdy stačí tak málo,
abych bála se...
...přátelstvím žít...