Touha
Pročítám strop v temném bytě,
zlověstný pavouk snová sítě,
mistrovské dílo vzniká hbitě,
sděluje naléhavě: chci tě!
Snad bych srdci chvíli poručil,
dával najevo třeba skrytě,
chybí mi dívka v náruči,
které bych mohl říkat: chci tě!
Již dva dny strádám bez pokrmu
a nevyznám se ve svých citech,
jsem odsouzen k nerozumu,
ze střechy domu zvolám: CHCI TĚ!!!
Bezuzdně, zjevně, NEPOKRYTĚ!!!
Přečteno 391x
Tipy 6
Poslední tipující: Amonasr, Jana B., Sýkorka07
Komentáře (4)
Komentujících (2)