Znám i neznám,
jednoho člověka,
co mysem dobré naděje,
mě obtéká,
děsí mě i pomáhá,
jako vlnka se mnou si houpá.
Ona nabízí mi své rámě,
myšlenky, co bloudí o životě,
jako malé odložené kotě,
jež přijala jsem k sobě lehce,
a teď v duši přede mi...
...až příliš, příliš křehce...